Mer om My

2010 ställde My sig på vågen och möttes av ordet ERROR. Hon vägde då 170 kilo och läkarna förutspådde att hon skulle vara död inom 2 år. Hon låg inne på sjukhuset regelbundet, hade inga gymnasiebetyg och var för stor för att knyta sina skor själv.

Idag har My lyckats med det otroliga att gå ner -95 kilo på egen hand. Med sitt målfokus lyckades hon även att läsa upp sina betyg och är idag utbildad civilingenjör och jobbar som chef på ett globalt IT-konsultbolag. 

Mys mål i livet är att rusta människor med verktyg att nå sina egna omöjliga mål. Att vara en levande förebild för att visa att de omöjliga är möjligt. Hon vet att första steget till ett lyckligt liv är att inspireras. Och My vill inspirera dig!

Går det ett njuta sig ner i vikt? Ja! Går det att leva helt sockerfritt utan att kompromissa med livskvalitén ? Ja! Går det att nå omöjliga mål? Ja!

 

Kan jag, kan du! 

Sagt om My

"Mycket bra och peppande med en positiv känsla!"

"Det gav mycket att My var så personlig och att hon har så enormt mycket kunskap. Också befriande att få budskapet på ett så icke-dömande sätt."

"Du är engagerad och personlig. Man förstår precis vad du menar. Du är tydlig och rak."

"Personlig och glad med sprudlande energi"